luni, 29 aprilie 2013

Pictura pe perete gradinita Bucuresti

Pictura pe perete Clubul lui Mickey Mouse
Weekendul acesta am lucrat cu drag si spor intr-o curte, undeva in zona Militari, in Bucuresti. Am pictat pe un perete exterior care va deveni ulterior un loc de joaca pentru micuta casei.
Vremea a tinut cu noi ba chiar ne-a recompensat cu un bronz de tractorist, ca sa retinem cat mai mult timp aceasta experienta.
Clientul este multumit, noi suntem multumiti acum asteptam si parerile voastre.
Cum vi se pare Clubul lui Mickey Mouse pictat de noi?
Pictura pe perete copac

Pictura pe perete Donald, Daisy, Goofulina

Pictura pe perete Goofy si Pluto

Pictura pe perete Clubul lui Mickey Mouse cu Mickey Mouse, Minnie si Donald

marți, 23 aprilie 2013

5 intrebari frecvente despre Pictura pe perete

Acest articol este despre cele mai frecvente 5 intrebari despre Pictura pe perete.
De-a lungul activitatii noastre primim tot felul de intrebari in legatura cu pictura pe perete. Scriem acest articol in speranta de a va clarifica mai bine acest concept de pictura pe perete. Pentru orice alte intrebari care nu sunt incluse in lista de mai jos, nu ezitati sa ne contactati.
Sa incepem asadar.

1. Client: Cu ce culori pictati pe perete?


Ramian.ro: Pentru pictura pe perete folosim acrilice Maimeri, acrilice de foarte buna calitate. Odata aplicate acrilicele pe perete nu se mai sterg, nu exista riscul sa ramana culoare pe mana sau alte dezastre de acest gen. Pentru ca vrem ca picturile noastre sa reziste cat mai mult timp, la finalul oricarei lucrari intervenim cu un ultim strat de lac protector.

2. Client: Daca eu am peretele albastru/verde etc. imi mai puteti face pictura pe perete?


Ramian.ro: Putem face pictura pe perete peste orice culoare a peretului, fara a afecta calitatea lucrarii finale. Din contra, daca aveti peretele albastru putem aplica niste norisori si un curcubeu sau 2-3 fluturasi si dam mai multa valoare peisajului/picturii finale.

3. Client: Cat costa pictura pe perete?


Ramian.ro: Toate preturile de care aveti nevoie sunt disponibile pe www.ramian.ro/pictura-pe-perete. Pentru orice alte intrebari va stam la dispozitie pe email info@ramian.ro sau la telefon 0742400900.

4. Client: Am vazut o poza pe internet care mi-a placut. O puteti picta pe perete? Ce pot picta pe perete?


Ramian.ro: Orice. Peisaje, personaje de poveste, personaje de desene animate, personaje preferate din filme, flori, tablouri decorativ abstracte si lista poate continua la nesfasit.

5. Client: As vrea sa-mi fac pictura pe perete dar nu stiu ce mi s-ar potrivi. Ma puteti ajuta?


Ramian.ro: Sigur ca va putem ajuta. Ca sa scutim cheltuieli inutile de transport, cel mai indicat este sa ne trimiteti o poza cu spatiul in care vreti pictura pe perete si noi va transmitem 2-3sugestii din care s-o alegeti pe cea mai potrivita stilului vostru. Mailul nostru este info@ramian.ro sau marian.monceav@gmail.com


luni, 22 aprilie 2013

5 Motive PRO Pictura pe perete

Acest articol vorbeste despre pictura pe perete si de ce este indicata in camerele de copii.

          Toti ne dorim ce este mai bun pentru copilul nostru. Cumparam din timp cel mai frumos patut, cel mai bun carut si cele mai frumoase hainute. Dar oare nu conteaza la fel de mult amenajarea camerei in care va creste mititelul? Ce culori il influenteaza sa creasca armonios, ce lumina ii va fi favorabila bunei dispozitii etc.
        Mai jos vom enumera principalele 5 Motive PRO pictura pe perete in camere de copii:
www.ramian.ro - Pictura pe perete camere copii

1. Spatiile de care dispunem sunt tot timpul prea mici, uneori chiar sufocante. O culoare nepotrivita pe perete si putem spune ADIO unei camere in care sa vrea sa stea un copil. Pictura pe perete poate crea iluzia de spatiu larg, aerisit de poveste. Vrei natura in camera copilului? Picteaza natura pe peretii camerei lui. Un copac, o pajiste cu flori, casuta din copac, un fluture, o albina, o gargarita toate aceste elemente pot forma un peisaj de poveste pentru copil si, cel mai important, un spatiu aerisit, propice pentru dezvoltarea sa.

2. Copilul e deja mare dar nu poate fi convins sub nici o forma sa doarma in camera lui? Atunci trebuie modificata camera in asa fel incat sa para mai tentanta decat a parintilor. Pai si daca Mickey si Minnie sau Cars reprezinta pictura pe perete? Eu zic ca primul pas e deja facut si de aici incolo e doar o chestiune de timp pana cand va cere singur sa mearga in camera lui.

3. Fiecare dintre noi ne dorim un copil inteligent, creativ, istet, sclipitor. Toti copiii au aceste resurse dar nu toti sunt antrenati indeajuns. O pictura pe perete poate stimula inteligenta si creativitatea copilului prin coloristica, peisaje si personaje de poveste. Fiecare fir de iarba poate avea propria poveste pe care mititelul vostru abia asteapta sa o auda si o povesteasca tuturor musafirilor.

4. Copilul vostru nu poate fi convins sa asculte povesti, nici atat sa le citeasca singur? Pai daca nu ajunge el la povesti, sa aducem povestile la el. O pictura pe perete formata din 2-3 personaje esentiale si cu siguranta va dori sa le stie povestea si o reproduca intocmai cand este intrebat.

5. Fiecare copil isi cauta identitatea inca din primele luni de viata. Unii sunt vorbareti, altii se exprima mai degraba prin plans, unii dorm mai tot timpul, altii vor sa fie plimbati afara sau in masina cat de poate de mult. Si atunci de ce sa nu fie si camera lui personalizata? Daca fiecare copil e unic de ce sa creasca intr-o camera comuna, banala? Alegeti pictura pe perete potrivita copilului vostru si cu siguranta va simti si el ca este unic!

Cine imi poate face pictura pe perete?


www.ramian.ro este echipa care va poate ajuta cu pictura pe perete. Trebuie doar sa va alegeti modelele dorite de pe site-ul nostru sau sa ne sugerati voi altele prin email info@ramian.ro sau telefon 0742400900