miercuri, 4 martie 2015

Mobila pictata manual

Astazi, toate lucrurile sunt produse in masa. Sunt sigura ca ti s-a intamplat sa te duci la o petrecere si sa constati ca una dintre invitate are acelasi outfit ca si tine sau sa constati ca si vecinii tai au acelasi mobilier cumparat de la Ikea. 

Eu cred ca ar trebui sa ne alegem lucrurile cu mai multa atentie. Sa ne alegem hainele in concordanta cu personalitatea noastra si nu in functie de trenduri, sa ne decoram casa dupa bunul plac, cu elemente care sa semnifice ceva pentru noi. 
 
Mobilierul ar trebui sa aiba o istorie, o poveste in spatele lui. Poate fi o mostenire de la bunica ta sau poate fi confectionat manual si cumparat dintr-un loc drag tie.

Daca vrei sa conferi personalitate unui mobilier nou si rece sau daca vrei sa reconditionezi un mobilier vechi, pictura este o modalitate la indemana pentru a face acest lucru. Cu un strop de imaginatie se pot face minuni! 

Iata cateva exemple: 


3 modele de picturi decorative




Valurile inspumate, briza marii, apusul sangeriu, cantecul pescarusilor...Cand ti-e dor de marea albastra, te asezi in fotoliu, savurezi un cocktail si...visezi. Acasa, este locul unde ne reincarcam bateriile, iar pictura pe perete este o metoda frumoasa si inedita de a aduce in casa noastra un strop de energie pozitiva.

Dimineti cu soare, o cafea cu lapte si o carte buna. Ce decor minunat pentru un inceput de zi! 

O pictura artistica da culoare si rafinament caminului tau. Tablourile sunt cea mai la indemana metoda de a aduce arta in casa ta, insa pictura murala decorativa transmite un mesaj mult mai puternic, datorita marimii si ineditului. Pictura pe perete este spectaculoasa si se poate mula perfect interiorului casei tale.

sursa foto: http://www.ramian.ro

Cum se realizeaza o pictura pe perete?

Esti curios sa afli cum se realizeaza o pictura pe perete?

Videoclipul de mai jos aduna 5 zile de munca in 4 minute.

Atelierul Ramian realizeaza picturi pe pereti pentru camera copiilor, adultilor, cat si pentru alte incaperi din casa ta (sufragerie, baie sau hol). De asemenea, Atelierul Ramian realizeaza picturi pe peretii din interiorul sau exteriorul gradinitelor, hotelurilor, barurilor si restaurantelor.




Cum se comanda o lucrare?

Trimiti un email la office@ramian.ro sau suni la numarul de telefon 0742400900 si ne transmiti  urmatoarele detalii:
  • In ce localitate/oras/judet se doreste lucrarea?
  • Ce suprafata totala are peretele pe care se doreste lucrarea?
  • Se doreste pictura pe intreaga suprafata a peretelui sau partial?
  • Care ar trebui sa fie tema centrala a lucrarii? Prin aceasta intrebare ne putem face o idee despre cum va doriti lucrarea finala si in functie de asta sa venim cu cele mai bune propuneri.
Detalii despre lucrari

Picturile pe perete se realizeaza cu acrilice non-toxice, pe baza de apa, care se usuca in maxim 1 ora de la primul strat de culoare.
Termenul mediu de executie al unei lucrari este de 2-5 zile, in functie de suprafata totala si de dificultate. 
Pictura de pe perete se intretine usor si se poate retusa fara probleme sub indrumarea echipei noastre in caz de zgarieturi, pete, stergeri sau alte presiuni posibile venite din mediul exterior.
Cat costa?
Picturile pe perete beneficiaza de preturi personalizate in functiile de detaliile lucrarii finale. Datorita acestor variatii multiple nu putem posta un pret fix pe mp. Preturile includ transport, cazare, materiale, culori, consumabile, manopera pictori.